Hjælp flygtninge ved at leje en del af dit hjem ud

Vil du gerne hjælpe flygtninge og har du lidt ekstra plads i din bolig, eller måske i haven? Så kan du hjælpe flygtninge ved at leje lidt af din bolig ud til kommunen, så der kommer til at bo et par flygtninge i din bolig, som er en af de bedste måder at hjælpe flygtninge på.

Et af de mest debatterede områder

De sidste to år, har et af de absolut mest debatterede emner i Danmark været flygtningekrisen og hvordan vi løser, at der i disse år kommer mange flygtninge til Danmark. Det diskuteres i høj grad hvad vi skal gøre, for at huse de mange flygtninge, der krydser Danmarks grænser.

Mange kommuner har problemer med at finde plads til at huse de flygtninge der lander i deres kommune. Kommunen har ganske enkelt ikke økonomi til at finde boliger til alle de flygtninge der kommer til deres by. Det er her, at du kan hjælpe flygtningene ved at leje din bolig ud.

 

Hjælp flygtninge i din bolig

En af de bedste måder, hvorpå du kan hjælpe nogle af de mange flygtninge er ved at tilbyde kommunen at leje lidt af din bolig, hvis du fx har et værelse, som du alligevel ikke bruger. Mange kommuner vil gerne leje lidt af din bolig, hvis du kan tilbyde lejen til en rimelig pris som kommunen har ressourcer til at betale.

Når du tilbyder at leje din bolig ud hjælper du kommunen med at huse nogle af de mange flygtninge og samtidig kan du hjælpe en flygtning med at få en god hverdag. Det er derfor en af de bedste måder, hvorpå du kan hjælpe flygtninge.

 

Det skal du tænke over inden du lejer en del af din bolig ud

Hvis du overvejer at huse flygtninge i din bolig, er der selvfølgelig lidt du skal overveje, inden du tager den endelige beslutning.

Først og fremmest vælger du at have nogle fremmede til at bo i din bolig, og du vil derfor ikke altid være alene i din bolig på samme måde. Det er vigtigt at overveje, om du har lyst til at have nogle til at være i din bolig hele tiden.

Men samtidig får du også en unik mulighed for at lære nogle nye mennesker at kende, og lære noget om en anden kultur. Det er en mulighed for at få nye venskaber, på en helt unik måde.

Hvis du vælger at leje lidt af din bolig ud, skal du have en lejekontrakt af kommunen. Hvis du vil være helt sikker på at alt forløber, som det skal, i forbindelse med lejekontrakter, kan du overveje at alliere dig med en boligadvokat. Du kan fx finde erfarne boligadvokater på denne hjemmeside.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *