En lille hjælp kan gøre en stor forskel

Forestil dig, at Danmark er blevet kastet ud i en borgerkrig og du bliver tvunget fra hus og hjem. Sammen med dine børn må du begive dig ud på en lang og farefuld færd, hvor i konstant er i fare for at blive beskudt, fanget eller tortureret. I må give alt hvad i har, for få en chance for at komme til et land, hvor man ikke dræber jer, blot fordi i er som i er.

Det er den situation, som hundredtusinder flygtninge befinder sig i lige nu. De er bange og desperate, så der er ingen grund til at gøre livet sværere for dem. De har det allerede hårdt nok.

Giv en lille hånd

Selvom det måske ikke er en optimal situation, så er vi ikke fritaget for vores ansvar som mennesker. Når nogen er i nød, så giver man en hjælpende hånd. Det behøver endda ikke engang at være noget specielt. Det kan være så lidt, som at hjælpe en flygtning med at finde vej, eller viser dem hvor tingene står i supermarkedet.

Der går ingen skår af dig, fordi du hjælper et menneske, der har brug for det. Tværtimod, så er god karma noget der betaler sig. Om ikke andet, så kan du tillade dig at have bedre samvittighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *