Donér en cykel til flygtninge og forbedre deres livskvalitet

Når flygtninge kommer til landet, kan de have store udfordringer med at passe ind i samfundet. Det er ikke alle flygtninge, som finder det let at komme rundt omkring i landet. Derfor kan en cykel være en fremragende måde til at komme rundt omkring på.

Nemmere måde for flygtninge at bidrage til samfundet på

Det kan faktisk gøres ganske enkelt at få flygtninge til at komme i ”arbejde”. Mange flygtninge har ingen penge når de kommer til landet. Derfor er det vigtigt at de hurtigt kommer ud og tjener nogle penge, så de ikke kommer ind i en ond cirkel.

Det er her cyklen også kommer ind i billedet. Hvis de får en cykel, har de nemlig mulighed for enten at starte med at samle tomme flasker eller køre med aviser ud til danskerne. Det er vigtigt at de får en ordentlig cykel, som er sikker og holdbar.

Her hos buhlcykler.dk er det muligt at få de bedste cykler og alt til cykler man har behov for. Det er vigtigt at flygtninge bliver sikret ordentligt på cyklen, så derfor har denne cykelhandler også et stort udvalg af cykelhjælme. Det ses desværre ofte, at cykellister får voldsomme skader i trafikuheld, fordi de netop ikke benytter en cykelhjelm.

Buhlcykler, har en masse tilbehør til cyklen, og det er samtidigt muligt for folk at købe nye dele til deres cykel. Hvis man har skruet hænderne rigtigt på, har man mulighed for at reparere cyklen selv med alt det ekstra tilbehør du mangler hos Buhlcykler.dk.

Det kan gøre en kæmpe forskel for en flygtning at få sig en cykel. Det kan gøre deres liv meget bedre og lettere. For sådan nogle mennesker, skal der ikke særlig meget til at gøre en forskel for dem i deres øjne.  Så en ny cykel vil med sikkerhed gøre en verden til forskel for dem.

Det kan dog være vanskeligt at finansiere sådan en cykel for disse flygtninge. Derfor kan det være en god idé at få nogle sponsorer ind over det, så de kan få sig nogle cykler, som de kan bruge i mange år.

Hold dem ude for kriminalitet

Statistisk set, er der desværre, at mange flygtninge falder ind i en kriminel løbebane. Det kan let ske, hvis de føler, at de ikke føler sig til nytte i samfundet og har mangel på selvtillid. Måden de kan holdes ude for kriminalitet, er ved at få dem i beskæftigelse. Cyklen kan derfor være en start til at få flygtninge i beskæftigelse, da de har mange nye muligheder, som åbner sig op for dem med sådan en jernhest.

Som indfødte danskere har man mulighed for også at hjælpe samfundet, ved at donere cykler til flygtninge, fordi man netop forebygger mod kriminalitet på længere sigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *